Facebook
Twitter
Woensdag 2018-10-03
Edjes 7-kamp 2018

1.  INDELING

         Golf
Elke speler krijgt op 3 verschillende afstanden 5 pogingen om een bal te ´putten´. Per gelukte poging krijgt de speler op de kortste afstand 5 punten, op de middelste afstand 10 punten en op de langste afstand 15 punten.
Het maximum te behalen punten is 25 + 50 + 75 = 150 punten.

         Darts
Elke speler mag 10 x 3 pijlen gooien en voor elke gelukte pijl krijgt hij/zij 25% van de gegooide waarde.  Met doubles, tripples en bullseye wordt géén rekening gehouden.
Het maximum te behalen punten is dus (30 x 20) / 4 = 150 punten

         Biljart
Alle ballen worden op hun spot geplaatst waarna de speler 15 keer mag stoten om zoveel mogelijk punten te verzamelen.  Elke gelukte stoot is goed voor 6 punten en voor elke drieband krijgt de speler 10 punten.  Een bal uit de tafel spelen en/of een doorstoot wordt bestraft met 3 minpunten.
Het maximum te behalen punten van dit onderdeel is 15 x 10 punten = 150 punten

         Snooker                                                                                                                                                 
Alle gekleurde ballen liggen bij het begin op hun spot en 15 rode ballen worden naar keuze van de speler gelegd op de denkbeeldige lijn tussen bruin en de korte band van zwart.  Het is de bedoeling om de tafel geheel volgens de snookerreglementen leeg te spelen d.w.z. afwisselend een rode en een gekleurde bal, uiteraard indien wel eerst een rode bal werd gepot.
De speler mag de witte bal bij het begin van het spel leggen waar hij/zij wil.  Na een fout krijgt men geen punten en als de witte bal zou worden gepot dan moet men deze steeds terug in de D leggen om verder te spelen.  Voor elke fout krijgt men steeds 2 strafpunten.
De waarde van de ballen blijft : rood = 1 pnt. ; geel = 2 pnt. ; groen = 3 pnt. ; bruin = 4 pnt. ; blauw = 5 pnt. ; roze = 6 pnt. ; zwart = 7 pnt.
Elke speler krijgt maximum 36 pogingen en elke stoot telt uiteraard voor een poging.  Een speler die minstens 100 punten scoort krijgt 3 punten extra.
Het maximum te behalen punten van dit onderdeel is 150 punten.

         Sjoelbak
Elke speler krijgt 30 schijven en voor elke schijf die hij ‘volledig’ binnen sjoelt krijgt hij 5 punten.
Het maximum te behalen punten is dus 30 x 5 = 150 punten

         Pietjesbak
Elke speler mag 10 x 3 worpen doen in een achthoekige houten speelbak waarvan de binnenzijde is bekleed met vilt of een andere stof.  De puntentelling van de gegooide dobbelstenen is als volgt ; een 1 = 5 punten, een 2, 3, 4 en 5 = 1 punt en een 6 = 3 punten
Het maximum te behalen punten is 10 x ( 5 + 5 + 5 ) = 150 punten

         Tafelvoetbal
Bij de start wordt gekozen om met de rode of de groene spelers een goal trachten te scoren.  Elke speler krijgt op 3 verschillende afstanden (doelman of verdediging, middenveld, aanval) 5 pogingen om een bal met 1 trap te ´scoren´. Per gelukte poging krijgt de speler op de kortste afstand 5 punten, op de middelste afstand 10 punten en op de langste afstand 15 punten.
Het maximum te behalen punten is 25 + 50 + 75 = 150 punten.
 

2.  Speeldag(en)


ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018  -  aanvang van 13.30 tot 17.30 uur
 

3.  Spelers
Iedereen kan individueel deelnemen en dit zoveel als de speler zelf verkiest.
 

4.  Inschrijving
Inschrijven kan ter plaatse bij Edjes Snooker en/of door een mail te sturen naar edjes@skynet.be  Tot 17.30 uur kan men inschrijven en starten.  Reserveren is aangewezen.
De inschrijvingsprijs bedraagt per deelneming 5,00 € en het aantal deelnemingen van 1 persoon is onbeperkt.
Het is mogelijk om in groep in te schrijven.  Een team bestaat uit minstens 4 en maximum 6 spelers.  Als groep kan men meedingen naar een trofee voor het beste team. 
 

5.  Rangschikking
Het individueel eindklassement wordt gemaakt door alle behaalde scores samen te tellen en te rangschikken van groot naar klein.  Bij gelijkheid zal de winnaar worden aangeduid volgens het kleinste verschil van de hoogste en de laagste scores.
Het ploegenklassement wordt gemaakt door de behaalde scores van 4 spelers samen te tellen en te rangschikken van groot naar klein.  Ingeval een ploeg uit meer dan 4 spelers bestaat dan gelden de 4 beste resultaten.  Bij gelijkheid zal de winnaar worden aangeduid volgens het kleinste verschil van de hoogste en de laagste scores van de betreffende 4 spelers. 
 

6.  Prijzenpot
1,00 € van de inschrijvingsgelden dient voor het kunnen dekken van de organisatiekosten.
Het resterende gedeelte tot 24 deelnemingen wordt als volgt volgens het individueel klassement verdeeld :
· Nummer 1 - 50% ; Nummer 2 - 30% ; Nummer 3 - 20%
Het resterende gedeelte vanaf 25 deelnemingen wordt als volgt volgens het individueel klassement verdeeld :
· Nummer 1 - 30% ; Nummer 2 - 25% ; Nummer 3 - 20% ; Nummer 4 - 15% ; Nummer 5 - 10%
 

7.  Veel plezier !

Welkom op de website van Edjes Snooker -X-, the place to be.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Snooker -X-
Graatakker 99
2300 Turnhout (BE)
info@snooker-x.be
© 2012-2019 Snooker -X- | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions