Facebook
Twitter

IdeeŽnbus

Tegen de buitenmuur aan snookertafel nummer 6 is een ideeŽnbus geplaatst.

 
Het doel van deze ideeŽnbus is om leden, maar ook potentiŽle leden, aan te moedigen om actief en creatief mee te denken over verbeteringen, vernieuwingen of bijsturingen van de verschillende organisaties binnen de snookerclub.  Dit hulpmiddel kan trouwens zeer nuttig zijn voor diegenen die hun mening en visie niet graag in een groep of openbaar uiten.
 
Iedereen kan een idee indienen (dan is het idee zelf bedacht) of aandragen (dan is het idee is door iemand anders bedacht).  Het idee bevat liefst de naam van de bedenker, een omschrijving en mogelijke uitwerking of resultaat van het idee.
 
Om alle ideeŽn gestructureerd te kunnen behandelen is een ideeŽncommissie aanwezig en gezien het aantal vrijwilligers overal blijft dalen zal ook deze taak worden opgenomen door het clubbestuur.  De commissie heeft tot taak de ingezonden ideeŽn te beoordelen (mogelijk na het inwinnen van advies), af te handelen en te belonen indien gevoelig positieve resultaten voor de gemeenschap kunnen worden bereikt.  Een idee komt voor een beloning in aanmerking als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: het idee is oorspronkelijk of origineel, het idee is realiseerbaar dan wel uitvoerbaar, het idee levert een concreet voordeel op en voor het idee is door de bedenker een inspanning verricht.
 
Een bedenker van een idee krijgt steeds de gelegenheid om het idee toe te lichten.
 

De bedoeling is dus om elk lid nog meer mogelijkheden aan te reiken om zijn/haar ideeŽn kenbaar te maken omtrent een mogelijke verbetering van de clubwerking en als men dit zou verkiezen dan kan dit ook anoniem gebeuren.
 
De essentie is aan het clubbestuur ťťn of meer oplossingen te geven die iets in de breedste zin kunnen īverbeterenī.  Het te voeren proces, waarbij ook de eigen aanpak van realisatie en financiering, moet worden uitgeschreven zodat alle voor- en nadelen goed met elkaar kunnen worden afgewogen.  
 
Het clubbestuur, maar ook de uitbating, mogen verwachten dat hier enkel zaken worden gepost die de clubwerking voor een grote meerderheid van de gemeenschap kunnen verbeteren en/of die zeker een positieve uitstraling hebben op de gehele clubbeleving.  Persoonlijke standpunten en/of individuele meningen of doelstellingen zijn hier niet aan de orde, deze kunnen worden besproken tijdens een samenkomst van de clubleden. 


Klachtenbank : 
 
Leden die een klacht hebben over een persoon of een handeling of wat dan ook dat te maken heeft met de snookerclub kunnen dit ook via deze weg melden.  Het kan nuttig zijn om als clubbestuur de naam van de aanklager te kennen ingeval bijkomende informatie nodig is om een zaak uit te kunnen zoeken en mogelijk te bestraffen.

Alleen zaken waarbij de club niet gedeeltelijk of volledig afhankelijk is van haar omgeving kunnen door het clubbestuur worden behandeld.

 


  • edjes
  • Ben Van Dooren
  • Thai De Wandeling
  • AMB
  • Stad Turnhout
  • edjes
Welkom op de website van Edjes Snooker -X-, the place to be.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Snooker -X-
Graatakker 99
2300 Turnhout (BE)
info@snooker-x.be
© 2012-2021 Snooker -X- | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions